Історії які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
logo

Історії які ви нам довірили

Вебінар «Самооцінка. Прийняття себе»

Вебінар «Самооцінка. Прийняття себе»

Самооцінка - це оцінка особистістю самої себе, своїх можливостей, якостей та місця серед інших людей. Це те, якою цінністю людина наділяє саму себе, яку думку має про себе, з яким ступенем самоприйняття та самоповаги відноситься до себе. Фундамент самооцінки закладається ще у дитинстві та багато в чому залежить від батьківського ставлення до дитини. Уявлення людини про себе грають дуже велику роль у формуванні образу власного “Я”.

Наскільки важливо правильно оцінювати себе? Які бувають види самооцінки та як вона формується? Отримати відповіді на ці питання, а також відповісти на питання як боротися із заниженою самооцінкою та перестати боятися невдач, ви зможете, пройшовши курс, представлений у вебінарі психотерапевта, клінічного психолога, спеціаліста з кризової психології та подолання травматичного досвіду Альони Лук'янчук. 

Ви також можете звернутися за допомогою до психологів Фонду за телефоном гарячої лінії: 0800509001* (*Всі дзвінки безкоштовні. Психологічна допомога надається безкоштовно).