Історії які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
logo

Історії які ви нам довірили

Вебінар "Управління стресом"

Вебінар "Управління стресом"

Стрес – це реакція людського організму, що виникає у відповідь на дію подразника незалежно від того, який заряд він несе – негативний чи позитивний.

Зростання стресових навантажень і перевтома - одні з найнесприятливіших наслідків напруженого ритму життя в наш час. На жаль, стрес став нормою життя більшості з нас. Втрата душевної рівноваги, почуття тривоги, туги, незадоволеність собою та своїм життям, зниження працездатності добре відоме багатьом. Стресові ситуації ведуть до розвитку психозів та неврозів.

Що таке стрес? Які види стресу бувають і як він впливає наш організм? А головне, рішення, як справлятися зі стресом "тут і зараз", а також практичні поради, як керувати стресом - все це ви дізнаєтеся, прослухавши вебінар "Управління стресом". 

Вебінар проводить психотерапевт, клінічний психолог, фахівець із кризової психології та подолання травматичного досвіду Лук'янчук Альона.


Ви також можете звернутися за допомогою до психологів Фонду за телефоном гарячої лінії: 0800509001* (*Всі дзвінки безкоштовні. Психологічна допомога надається безкоштовно).